Is er geen auto op voorraad of in aantocht die aan uw wensen voldoet? Van project tot kant en klaar, wij zoeken de geschikte auto voor u!

Indien de op deze website gepresenteerde auto's niet aan uw wensen voldoen, bieden wij de mogelijkheid persoonlijk met u uw wensen door te nemen. Op deze manier krijgen wij een idee van uw wensen en kunnen we samen zoeken naar de geschikte auto.

Ook is het mogelijk een project-auto via ons te laten zoeken / te laten maken. Ook hier zullen wij ervoor zorgen dat zo goed mogelijk aan uw wensen voldaan wordt. Indien nodig kunnen wij u ook voorzien van onderdelen voor elke gewenste auto.

Bij het zoeken naar een auto / project worden de uiteindelijke prijzen (tot en met het leveren van de auto) vooraf afgesproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij het laten bouwen van een project, kunnen prijzen fluctueren wegens veranderende ideeŽn, wij zullen u vooraf echter een zo goed mogelijk beeld van de prijs proberen te geven. Om gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheid, kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mail adres: info@mdspecialcars.nl.

Copyright © 2007 by Eye-magination & MD. Special Cars
All rights reserved